Esittely

Tervetuloa Länkivetin eläinlääkäriasemalle.
Vastaanotollamme hoituvat peruseläinlääkäripalvelut pienelämille mm. rokotukset, hammaskivenpoistot, sterilisaatiot, kastraatiot, muut pienet kirurgiset toimenpiteet ja tiineysultraäänitutkimukset. Pieneläinpraktiikan lisäksi teemme tallikäyntejä Orivedellä ja lähialueilla.

Eläinlääkäreinä Anna Pekonen ja Anne Heikkilä.

Anna Pekonen

Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2013. Sen jälkeen olen kurvaillut pitkin Suomea tekemässä kunnaneläinlääkäreiden sijaisuuksia Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Keski-Suomessa. 2014 syksyllä aloitin työt Karstulassa yksityisellä vastaanotolla Tervetissä, jossa potilaina oli pienläimiä sekä hevosia. Hevospuolella pääsin mm. opettelemaan juoksumattotestauksia ja hengitystietähystyksiä. 2015 tein yhden päivän viikottain eläinlääkäri Riikka Kolhisen vastaanotolla Mäntässä, siellä pääsin tekemään töitä myös niin pien- kuin suureläintenkin parissa. Kevään 2016 vietin Savon eläinsairaalassa kartuttamassa hevososaamistani.

Kun riittävän monta vuotta kiersi Suomea, niin kypsyi ajatus omasta yrityksestä. Oman vastaanoton perustin Pasin tehtaalle keväällä 2017. Lokakuussa 2020 lähti Anne mukaan yritykseen.

Anne Heikkilä

Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2017. Ennen Orivedelle päätymistä tutuiksi ovat tulleet kunnaneläinlääkärin työt, pieneläinpraktiikka yksityisellä klinikalla sekä hevos- ja tammapraktiikka. Töitä olen tehnyt Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Orivedelle päädyin 2019 tekemään Annan äitiysloman sijaisuutta ja tämän seurauksena päädyimme yhdistämään voimamme. Kotona päivän päätteeksi odottaa perhe sekä sekalainen lauma eläimiä, lisäksi olen intohimoinen kuntourheilija.

Teen koti- ja tallikäyntejä Pälkäneellä ja sen lähialueilla.