Henkilökunta

Tervetuloa Länkivetin eläinlääkäriasemalle. LänkiVet on kahden eläinlääkärin, Anna Pekosen ja Anne Heikkilän 2020 perustama yksityinen eläinlääkäriasema. Meidän kahden lisäksi vastaanotolla työskentelee kaksi klinikkaeläinhoitajaa avustamassa toimenpiteissä.
Vastaanotollamme hoituvat peruseläinlääkäripalvelut pienelämille mm. rokotukset, hammaskivenpoistot, sterilisaatiot, kastraatiot, muut pienet kirurgiset toimenpiteet ja tiineysultraäänitutkimukset. Pieneläinpraktiikan lisäksi teemme tallikäyntejä Orivedellä ja lähialueilla.

Anna Pekonen

Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2013. Sen jälkeen olen kurvaillut pitkin Suomea tekemässä kunnaneläinlääkäreiden sijaisuuksia Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Keski-Suomessa. 2014 syksyllä aloitin työt Karstulassa yksityisellä vastaanotolla Tervetissä, jossa potilaina oli pienläimiä sekä hevosia. Hevospuolella pääsin mm. opettelemaan juoksumattotestauksia ja hengitystietähystyksiä. 2015 tein yhden päivän viikottain eläinlääkäri Riikka Kolhisen vastaanotolla Mäntässä, siellä pääsin tekemään töitä myös niin pien- kuin suureläintenkin parissa. Kevään 2016 vietin Savon eläinsairaalassa kartuttamassa hevososaamistani.

Kun riittävän monta vuotta kiersi Suomea, niin kypsyi ajatus omasta yrityksestä. Oman vastaanoton perustin Pasin tehtaalle keväällä 2017. Lokakuussa 2020 lähti Anne mukaan yritykseen.

Anne Heikkilä

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2017. Orivedellä päädyin 2019 tekemään Annan äitiysloman sijaisuutta, minkä seurauksena ajatus yhteisestä yrityksestä lähti etenemään. Aikaisemmin olen työskennellyt kunnaneläinlääkärin sijaisena useilla eri paikkakunnilla, pieneläinklinikoilla sekä hevoseläinlääkärin sijaisena. 

 

Hevosten ja pieneläinten hammassairauksien hoito ovat tällä hetkellä suurin oma mielenkiinnon kohteeni. Tavoitteena on kuitenkin kehittää omaa yleisosaamista kattavasti sekä pieneläinten ja hevosten hoidon osalla.

Teen koti – ja tallikäyntejä myös Pälkäneellä ja sen lähialueilla!